Overige specialisaties

U kunt op deze site ook terecht met al u vragen over ondernemingsrecht. Zo kan het van grote invloed zijn welke rechtsvorm u kiest voor uw bedrijf. Wij kunnen u ook helpen met al uw vragen omtrent crowdfunding. Deze manier van beleggen wordt steeds meer gebruikt. U kunt een goed rendement behalen op crowdfunding projecten. Het maken van contracten en overeenkomsten kan moeilijk zijn. Het is belangrijk dat al u contracten en overeenkomsten voldoen aan de wettelijke eisen. Wilt u meer informatie over crowdfunding of over contracten/overeenkomsten? Neem dan contact met ons op!

Ondernemingsrecht

U kunt bij bepaalde rechtsvormen persoonlijk aansprakelijk worden gesteld wanneer uw bedrijf failliet gaat. Ook kan het uitmaken of u een bedrijf alleen start of samen met iemand anders. Het is voor u belangrijk dat al deze zaken goed op papier staan en zijn vastgelegd. Zo voorkomt u in de toekomst problemen. Elke rechtsvorm brengt voordelen maar natuurlijk ook nadelen met zich mee.

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten vraagstukken. Zo kan het voor u de vraag zijn of crowdfunding past bij uw bedrijf of project. U heeft nu niet meer uren te zoeken naar een antwoord op uw vraag of naar goed advies. Onze partners zijn van alle markten thuis. Doordat onze partners met u in gesprek gaan, luisteren zij naar uw wensen. Samen met u kijken zij naar de mogelijkheden. Ook voor een goed advies kunt u contact met ons opnemen.