Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Onze partners kunnen u bijstaan bij al uw ondernemingsrecht vragen. Ook wanneer u advies nodig heeft kunt u contact met ons opnemen. Bij ondernemingsrecht kunt u denken aan de diverse rechtsvormen die in Nederland bestaan. Wanneer u een bedrijf wil oprichten wilt u dat alle zaken goed geregeld zijn. Zowel financieel als wettelijk zijn er veel regels. De meeste mensen zijn niet op de hoogte van alle wettelijke bepalingen. Ook kan het zijn dat u een internationaal bedrijf wilt starten. Dan kunt u te maken krijgen met rechtsvormen waarvan u het fijne niet af weet. Elk land heeft meestal verschillende soorten rechtsvormen die wij in Nederland niet kennen. Een vennootschap behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunnen onze partners voor u een uitgebreide functionele analyse maken. Zo krijgt u inzichtelijk welke taken er binnen een vennootschap zijn. Zo kunt u gemakkelijk een taakverdeling maken. Wij kunnen u voorzien van een uitgebreid en goed advies!

BV oprichten

Heeft u plannen om een bv op te richten? Het kan voor u interessant zijn om de fiscale voordelen te weten van een rechtsvorm. Wanneer u een bedrijf opricht in een ander land, kunt u te maken krijgen met verschillende soorten wetgeving. Onze partners kunnen u adviseren in bovengenoemde situaties. Door u te voorzien van een uitgebreid advies weet u precies wat u moet regelen en weten wanneer u een eigen bedrijf opricht.

Heeft u vragen over rechtsvormen? Of heeft u andere ondernemingsvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Terug naar overzicht